Chef's message
kok-lg

Verloning

Als ondernemer heb je twee keuzes voor verloning bij Koks uit Spanje K.U.S. Of je verzorgt de verloning zelf of op basis van payroll, verzorgt door Kolibrie HRM voor Horeca.

Totdat de kandidaat bij jou in het bedrijf werkzaam is, kijkt K.U.S. over de schouder mee. Wanneer een kandidaat in dienst treedt, betaal je 1 bruto maandsalaris bemiddelingsfee. Als je de verloning laat verzorgen door Kolibrie HRM voor Horeca nemen zij de bemiddelingskosten op zich en dan vervalt deze fee.

Met payroll ben je verlost van de zorgen van een ingewikkelde loonadministratie, wet- en regelgeving. Kolibrie neemt als formeel werkgever alle verplichtingen en personeelsrisico’s over zodat je deze tijd kunt investeren in jouw onderneming. Bovendien zijn met payroll de kosten op voorhand glashelder. Je weet dus precies wat je kwijt bent en komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

K.U.S. werkt graag samen met Kolibrie omdat zij werkt op basis van maximale openheid en eerlijkheid, zonder kleine lettertjes. Kolibrie biedt de allerbeste zorg en arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers. Wanneer er een match is tussen kandidaat en werkgever nemen zij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken op het gebied van verloning.