Chef's message
kok-lg

Werkwijze

Hoe werkt koks uit Spanje? 

In Noord Europa hebben we een groot te kort aan vakbekwaam Hospitality personeel. Koks uit Spanje is een platform waarop u als abonnee direct toegang  krijgt tot ons volledige CV bestand. De CV’s van kandidaten vertalen wij in het Nederlands, Engels, Duits en Spaans.

Alles begint dus met het afsluiten van een abonnement. U kunt dan direct een volledige profielpagina aanmaken en daar onbeperkt uw vacatures plaatsen. Wij plaatsten uw vacature(s) vervolgens door naar onze Spaanse Facebook- en Instagrampagina’s met meer dan 10.000 potentiële kandidaten en een berichtenbereik van meer dan 150.000 per maand.

 

Wij zoeken de kandidaat 

Koks uit Spanje doet de voorselectie en vindt de juiste kandidaat die bij uw vacature past. Na een uitvoerige selectie, interviews en een referentiecheck krijgt u de CV van de kandidaat, maakt u kennis en doet u zelf nog een laatste interview.

Contact met de kandidaat verloopt via e-mail, WhatsApp-video of Skype. U organiseert zelf de sollicitatieprocedure en met de huidige communicatiemiddelen is dat erg eenvoudig.

De kandidaat betaalt zelf zijn vlucht naar Nederland. Voor eventuele hulp bij het vertalen van berichten verwijzen wij u graag naar www.deepl.com.

 

Woonruimte 

De ondernemer zorgt voor gemeubileerde woonruimte, die tot maximaal 30% van het netto salaris mag worden doorberekend. Tevens zorgt hij voor vervoer van en naar de werkplek (hierbij kun je denken aan fiets, trein of openbaar vervoer).

 

Bankrekening en ziektekostenverzekering

De ondernemer zorgt voor een originele Internationaal geboortecertificaat voor de aanvraag van een fiscaalnummer ( BSN nummer ) in Nederland. Dit heeft hij nodig voor het openen van een bankrekeningnummer en het afsluiten van een ziektekostenverzekering. Dit is verplicht in Nederland.

Als u weet wanneer de kandidaat aankomt in Nederland, dan kunt u vooraf al een afspraak maken bij de Gemeente waar de kandidaat woonachtig zal zijn voor de aanvraag van zijn BSN-nummer. Dit duurt maximaal 5 werkdagen.

 

Verloning 

Als werkgever draagt u zelf zorg voor de verloning. Koks uit Spanje is géén uitzendbureau en werkt heel transparant. Wanneer een kandidaat in dienst treedt, betaalt u 1 bruto maandloon aan bemiddelingsfee.

 

Abonnement 

Als u van onze diensten gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u vriendelijk om eerst een abonnement af te sluiten.

U kunt dan onmiddellijk al uw vacatures plaatsen en wij zijn direct volledig op de hoogte van de kosten voor levensonderhoud, het salaris en andere contractuele voorwaarden (voltijdse tewerkstelling). We zullen dan ook meteen beginnen met het proactief werven van kandidaten. We doen dit zowel persoonlijk als via onze social media kanalen.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen slechts € 499,00 exclusief 21% BTW per jaar. Hiermee kunt u onbeperkt vacatures plaatsen en wij gaan vanaf dat moment aan de slag voor het vinden van de geschikte kandidaat. Onze dienstverlening stopt namelijk niet bij het afsluiten van een abonnement. Wij zijn pas tevreden, als u dat ook bent!

 

No cure, no pay

Koks uit Spanje werkt eerlijk en transparant. U betaald 1 bruto maandsalaris aan fee voor de 31ste dag van in dienst. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij de juiste kandidaat voor u zullen vinden. En vaak zelfs sneller dan de maximale termijn die wij hanteren…

 

Koks uit Spanje in het kort: 

Gemotiveerde en goed opgeleide koks, medewerkers bediening, stagiaires en medewerkers housekeeping maken onderdeel uit van ons bestand. Gaat u met ons de samenwerking aan, dan kunt u rekenen op:

  • Een eigen profielpagina met uw vacatures;
  • Toegang tot relevante CV’s;
  • 10.000 potentiële kandidaten;
  • Een berichtenbereik van meer dan 150.000 per maand;
  • Plaatsing en vertaling van uw vacature(s);
  • Persoonlijke ondersteuning en maatwerk;
  • Eerlijke prijzen en een transparante werkwijze;
  • Binnen maximaal 8 weken de juiste kandidaat;
  • No cure, no pay.


Heeft u nog vragen? 

Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig? Uw vaste contactpersoon zit voor u klaar en helpt u graag. Aarzel niet en neem snel contact met ons op!