Chef's message
kok-lg

Over ons

Welkom bij Koks uit Spanje.

Welkom. Wij zijn een platform dat bemiddelt tussen werkgevers en werknemers voor werken in het buitenland. Wij hebben vacatures en CV’s voor de keuken, bediening, receptie en housekeeping als professional of als stagiaire.

Koks uit Spanje K.U.S. is opgezet door Dick van Ostaden, ( 48 jaar oud ) geboren en getogen in de Horeca waarvan de laatste 25 jaar als ondernemer van Restaurant Boshuys Hermitage in Oisterwijk.

Koks uit Spanje K.U.S. brengt koks en ander hospitality personeel en bedrijven uit Europa bij elkaar. Ambitieuze vakmensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en horecabedrijven die gepassioneerde medewerkers zoeken met een goede opleiding en verder kijken dan binnen de landgrenzen. Simpelweg omdat er veel goed gekwalificeerde medewerkers en stagiaires in Zuid Europa graag ervaring op willen doen en niet weten hoe ze de stap kunnen maken naar het buitenland.

Met de tekorten op de arbeidsmarkt in Noord Europa zorgt Koks uit Spanje K.U.S. ervoor dat deze vakmensen jouw vacature(s) zien en makkelijk kunnen reageren. Door het aangaan van een lidmaatschap krijg je als ondernemer ook toegang tot de CV’s die in het bestand staan. Tevens plaatsen wij jouw vacature op onze Spaanse Facebook en Instagram-pagina met meer dan 10.000 potentiële kandidaten en een berichtenbereik van meer dan 150.000 per maand. Horecabedrijven kunnen lid worden van het platform en krijgen daarmee een profielpagina op de site waarop zij onbeperkt vacatures kunnen plaatsen. Je krijgt toegang tot ons CV bestand met vele geschikte kandidaten voor in de keuken, bediening en housekeeping.