Chef's message
kok-lg

Welkom bij Koks Uit Spanje

In Noord Europa hebben we een groot te kort aan vakbekwaam Hospitality personeel. Onze website is een platform waarmee je als lid toegang krijgt tot ons volledige CV bestand. De CV’s van kandidaten vertalen wij in het Nederlands, Engels, Duits en Spaans. Wij plaatsten jouw vacature door naar onze Spaanse facebook en Instagram-pagina’s met meer dan 11.000 potentiële kandidaten en een berichtenbereik van meer dan 40.000 per week.

Jij kunt een  vacature plaatsten die wij automatisch voor je vertalen in het Spaans, Engels en Duits.

Gemotiveerde en goed opgeleide koks, medewerkers bediening, stagiaires en housekeeping maken onderdeel uit van ons bestand.  Hiervoor krijgt je alle relevante informatie over Koks uit Spanje zoals:

  • Toegang tot de website.
  • Plaatsen van uw vacature
  • Hoe om te gaan met wonen.
  • Aanvraag BSN nummer.

Als u van onze diensten gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u vriendelijk om eerst een abonnement af te sluiten.

U kunt dan onmiddellijk al uw vacatures plaatsen en wij zijn direct volledig op de hoogte van de kosten voor levensonderhoud, het salaris en andere contractuele voorwaarden (voltijdse tewerkstelling). We zullen dan ook meteen beginnen met het proactief werven van geschikte kandidaten. We doen dit zowel persoonlijk als via onze social media kanalen.

De kosten voor het lidmaatschap bedragen slechts € 499,00 exclusief 21% BTW per jaar. Hiermee kunt u onbeperkt vacatures plaatsen en wij gaan vanaf dat moment aan de slag voor het vinden van de geschikte kandidaat. Onze dienstverlening stopt namelijk niet bij het afsluiten van een abonnement. Wij zijn pas tevreden, als u dat ook bent!

Als werkgever draagt u zelf zorg voor de verloning. Koks uit Spanje is géén uitzendbureau en werkt heel transparant. Wanneer een kandidaat in dienst treedt, betaalt u 1 bruto maandloon aan bemiddelingsfee voor de 31ste dag van het dienstverband.