Chef's message
kok-lg

Welkom bij Koks Uit Spanje

In Noord Europa hebben we een groot te kort aan vakbekwaam Hospitality personeel. Onze website is een platform waarmee je als lid toegang krijgt tot ons volledige CV bestand. De CV’s van kandidaten vertalen wij in het Nederlands, Engels, Duits en Spaans. Wij plaatsten jouw vacature door naar onze Spaanse facebook en Instagram-pagina met meer dan 10.000 potentiële kandidaten en een berichtenbereik van meer dan 35.000 per week.

Jij kunt een  vacature plaatsten die wij automatisch voor je vertalen in het Spaans, Engels en Duits.

Gemotiveerde en goed opgeleide koks, medewerkers bediening, stagiaires en housekeeping maken onderdeel uit van ons bestand.  Hiervoor krijgt je alle relevante informatie over Koks uit Spanje zoals:

  • Toegang tot de website.
  • Plaatsen van uw vacature
  • Hoe om te gaan met wonen.
  • Aanvraag BSN nummer.

Lidmaatschap kost €499,00 exclusief 21% BTW per jaar. Je krijgt 12 credits per jaar waarmee je de NAW gegevens van de kandidaat automatisch kunt opvragen. Bij het zien van een interessante CV heb je de gelegenheid om contact te maken. Wanneer ook de kandidaat  geïnteresseerd is om in jouw bedrijf te werken is er een match, dit kost je 1 credit. Je hebt altijd de mogelijkheid om credits bij te kopen. Verloning vindt plaats via de werkgever.