Chef's message
kok-lg

Werkwijze

In Noord Europa hebben we een groot te kort aan vakbekwaam Hospitality personeel. Onze website is een platform waar mee jij als lid toegang krijgt tot ons volledige CV bestand. De CV’s van kandidaten vertalen wij in het Nederlands, Engels, Duits en Spaans. Je kunt een profielpagina aanmaken en daar onbeperkt je vacatures plaatsen. Wij plaatsten jouw vacature(s) door naar onze Spaanse Facebook en Instagram-pagina met meer dan 10.000 potentiële kandidaten en een berichtenbereik van meer dan 150.000 per maand.

Lidmaatschap is € 499,00 exclusief 21% BTW per jaar. Je krijgt 12 credits waarmee je de persoonlijke gegevens van de kandidaat kunt opvragen. Wanneer ook de kandidaat geïnteresseerd is om in jouw bedrijf te werken is er een match en ontvang je de persoonlijke gegevens van de kandidaat, dit kost je 1 credit. Je hebt altijd de mogelijkheid om credits bij te kopen. K.U.S. kijkt over de schouder mee, tot aan het moment dat de nieuwe medewerker bij jou in de keuken staat. Wanneer een kandidaat in dienst treedt betaal je 1 bruto maandloon bemiddelingsfee.

Gemotiveerde en goed opgeleide koks, medewerkers bediening, stagiaires en medewerkers housekeeping maken onderdeel uit van ons bestand.  Hiervoor krijg je alle relevante informatie over Koks uit Spanje zoals:

  • Toegang tot de CV’s.
  • Plaatsen van vacatures en vertaling van de vacature
  • Hoe om te gaan met wonen.
  • Aanvraag BSN nummer.

Communicatie

Na het vinden van een geschikte CV leg jij als ondernemer zelf het contact met de kandidaat via: e-mail, WhatsApp-video of Skype. Je organiseert zelf de sollicitatieprocedure. Met de huidige communicatiemiddelen is dat erg eenvoudig. Voor eventuele hulp bij het vertalen van berichten verwijzen wij graag naar www.deepl.com.

Informatie wonen

De ondernemer zorgt voor gemeubileerde woonruimte, die tot maximaal 30% van het netto salaris kost. Tevens zorgt hij voor vervoer van en naar de werkplek (hierbij kun je denken aan fiets, trein of openbaar vervoer).

Belangrijke informatie bankrekening en ziektekostenverzekering

De ondernemer zorgt voor een originele Internationaal geboortecertificaat voor de aanvraag van een fiscaalnummer ( BSN nummer ) in Nederland. Dit heeft hij nodig voor het openen van een bankrekeningnummer en het afsluiten van een ziektekostenverzekering. Dit is verplicht in Nederland. Als je weet wanneer de kandidaat aankomt in Nederland kun je vooraf al een afspraak maken bij de Gemeente waar de kandidaat woonachtig zal zijn voor de aanvraag van zijn BSN-nummer. Dit duurt maximaal 5 werkdagen.

Informatie verloning

Verloning van de kandidaat regelt de ondernemer zelf. Wanneer een kandidaat in dienst treedt betaal je 1 bruto maandloon bemiddelingsfee.